NoLinea Marketing heeft ervaring op het gebied van Online Marketing en als specialisme Social Media. Wij zien in Social Media alle mogelijkheden om relaties tussen u en uw gast/klant op te bouwen, te onderhouden en te versterken. Wij zijn voornamelijk werkzaam voor ondernemingen in de Media, Entertainment, Hospitality en Gastronomische branches.

Door uitgebreide kennis van zowel Social, Online en Offline media en door onze nieuwsgierigheid realiseren wij de meest complete marketing strategieën en/of campagnes op een innovatieve, sociale, efficiënte en persoonlijke wijze. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uiteenlopende Marketing uitdagingen en voeren deze desgewenst ook uit.

Wij hebben een persoonlijke, interactieve werkwijze waarbij u als klant centraal staat. En ambiëren een langdurige klantrelatie met zowel u als ondernemer, als tussen uw onderneming en uw eigen gasten/klanten.

Wij zijn expert op het gebied van profilering en positionering van belevingen, producten, diensten en merken. Daarnaast starten wij op transparante wijze de dialoog met mogelijke gasten/klanten en zorgen ervoor dat deze op zorgvuldige wijze worden voort gezet, zodat deze relaties worden versterkt en ambassadeurs worden.

SPECIALITEITEN
Social Media Marketing Strategie, Campagnes en Workshops.

PASSIES
Mensen, dialoog, muziek, films, koken en reizen.

INTERESSES
Delen van kennis, kunde en passies…
Altijd op zoek naar de dialoog, de sleutel tot succes!

Advertenties